Slide 1
SOBOOTH
NIEUWE GENERATIE PHOTOBOOTHS

IDEAAL VOOR UW EVENTS

Wie zijn wij?

Sobooth is een dochteronderneming van Simplybox.be. Na 5 jaar in de verhuur van photobooths is Simplybox een belangrijke speler geworden in België. Na talrijke aanvragen besloten wij de verkoop van photobooths te ontwikkelen. Met onze ervaring hebben wij onze terminals zo ontwikkeld dat zij perfect beantwoorden aan de verschillende gebruiksmogelijkheden.

Kwaliteit

Wij hebben er een prioriteit van gemaakt om kwaliteitsapparaten te ontwikkelen. Wij werken met de beste merken in hun sector (Canon, Asus, Citizen, Breeze Systems, enz.). De weergave van onze foto's, de kwaliteit van het papier en de snelheid van de afdrukken (8 seconden) maken onze toestellen tot de meest efficiënte op de markt. Onze producten worden volledig in Europa ontworpen en gemonteerd.

Vertrouwd

Met onze ervaring in verhuur hebben ervoor gezorgd dat onze photobooths betrouwbaar zijn. Technische studies, keuze van componenten, grondige tests maken van onze booths de meest betrouwbare op de markt!

Connected

Al onze photobooths zijn mobiel en geconnecteerd. U kunt de foto's gemakkelijk delen op sociale netwerken (Facebook/Twitter) en/of uw foto's delen via e-mail. Met onze software kunt u ook de achtergrond van uw keuze bepalen met een 'green screen'. Het is ook mogelijk om geanimeerde GIF's, boemerang effecten, enz. te genereren.

Prijs

Wij streven ernaar het hele jaar door de laagste prijzen te garanderen. Voor dezelfde kwaliteit vindt u nergens anders een goedkopere prijs.

EEN MAXIMUM AAN MOGELIJKHEDEN

Onze photobooths worden in Europa gemaakt en hebben een garantie van één jaar.

Onze dienst na verkoop is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  • Canon SLR camera’s op al onze toestellen..
  • Directe afdrukken, professionele CITIZEN printers.
  • Foto’s delen via e-mail en/of op sociale netwerken (Facebook, Twitter).
  • DSLR Remote Pro software van Breeze met meer dan 500 kant-en-klare lay-outs.
  • 8 verschillende photobooths sjablonen.
  • Aanpasbare foto’s (bericht, grafische vormgeving, formaat…).
  • Aanpasbare booth

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen indien u een kwaliteitsvolle photobooth met een professionele dienst na verkoop wil kopen,

Team

Hier is ons complete team!

Ze vertrouwen ons!

Hier zijn enkele getuigenissen van onze klanten.

Contact

Went u meer info over onze photobooths? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, we nemen zeer snel contact op.